Ieteikumi

Moskītu tīkli (pretinsektu sieti)

insektu sieti 3

Noderīgi vasaras sezonā.

Lai gan pavasari nepacietīgi gaidām ar silta laika iestāšanos, plaukstošu, zaļojošu dabu un tā vien gribas atvērt logus un durvis un ielaist šo burvīgo pavasara gaisu savās telpās, šis laiks atnāk arī ar nelielu traucēkļu parādīšanos. Tā, piemēram, pavasarī saskaramies ar putekļiem un ziedputekšņiem gaisā, kā arī dažādiem kukaiņiem, kas izmisīgi vēlas iekļūt telpās. 

Kā pavasara – vasaras sezonā mēs varam nosargāt telpas no putekļiem un kukaiņiem, vienlaikus baudot svaigo gaisu?

Ja telpā cenšas ielidot muša, lapsene vai ods, te lieliski noderēs moskītu tīkls (pretinsektu siets). Tas pasargā telpas no kukaiņiem, putekļiem, pūkām, kā arī ziedputekšņiem. Turklāt, ja mājās ir kāds mājdzīvnieks, kas pie atvērta loga varētu izlekt ārā, siets būs lielisks aizsegs. 

Insektu (moskītu) tīkls ir ērts lietošanai un tam ir vienkārša konstrukcija. Sietu stiprina pie loga rāmja ārējās malas un fiksē ar pagriežamiem piespiedējiem (leņķīšiem), nebojājot loga rāmi. Nofiksētais insektu (moskītu) tīkls pie loga rāmja nepakļaujas virināšanai, bet netraucē virināt pašu logu. Pavasarim sākoties, sieta rāmis pie loga ir viegli pieliekams un vasaras beigās to ērti var noņemt nost.

Insektu tīkls ir plāns, vizuāli grūti saskatāms, līdz ar to tas neaizsedz skatu uz āru.

Siets ir paredzēts stikla pakešu plastmasas, alumīnija un koka logiem un durvīm. Sieti tiek ražoti uz pasūtījuma pēc individuāliem izmēriem. Sieta rāmis pieejams dažādos toņos, lai to varētu pieskaņot ikviena vajadzībām. 

Nāc uz kādu no mūsu veikaliem un konsultējies uz vietas. Pakalpojumi pieejami Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā, Cēsīs, Valkā un Balvos, kā arī citviet. Sazinies ar mums pa tālr. +371  29333505, vai raksti uz e-pastu info@kameja.lv. Labprāt atbildēsim uz visiem interesējošiem jautājumiem.

Gaidīsim ciemos!